Events / workshops

AUGUSTUS

SUP + PILATES Afternoon

Stand Up Paddle boarding in combinatie met pilates! We suppen op een unieke locatie in Gent en meren nadien aan voor een zuiderse picnic met zicht op de oude handelsdokken. De ladies van Atelier Puuur geven je een leuke workshop Pilates skills op je board! Fun verzekerd!

Prijs per persoon: 95€

Zondag 21 augustus: van 13u30 tot 18u

Inschrijven via elke@facabonito.be

SEPTEMBER

SUPPEN LANGS DE DOKKEN

Standup paddle boarding op een unieke locatie … Paddle langs de oude handelsdokken en woonboten in Gent. Nadien meren we aan voor een zuiderse picnic op het strandje.

Zondag 4 september: 13u30u tot 17u

Prijs per persoon: 69€ – inschrijven via elke@facabonito.be

WEKELIJKS

Sunny hands

Geïnspireerd op de prachtige tinten van het mooie Lissabon! Neem plaats onder onze parasol en geef je nagels een zomerse look!

Barra – naturel 30€

Por Do Sol – zonnig kleurtje 37€

Wine & Shine – glaasje Portugese wijn + Por Do Sol 40€

Costa Nova – langhoudend zonnig kleurtje 45€

Alle formules kunnen met of zonder wijntje, of een fris zuiders drankje.

Reserveren via elke@facabonito.be

Onze Feel Good Place is ook een sfeervolle plek met boeiende thema workshops. Hou onze kalender in het oog voor een portie zuiderse inspiratie!

Ben jij zelf een kunstenaar of artiest? Als je denkt dat jouw idee of product past in onze Feel Good Place, stuur mij zeker een mailtje en dan bespreken we de mogelijkheden!

Sidenote: Workshops worden bij laattijdige annulatie of niet opdagen niet terug betaald. Tenzij Faça Bonito zelf de workshop annuleert.