Handgemaakte Portugese tegels met een moderne twist.

Yay! Sinds kort zijn wij officiële verdeler van de prachtige Elisa Passino tegels. 

Elisa is een Italiaanse designster uit Venetië. In haar atelier in Lissabon ontwerpt zij een prachtige collectie tegels met een moderne twist geïnspireerd op de Portugese azulejos.

Handgemaakte tegels met geometrische patronen. In terracotta, keramiek of cement.

Foto’s: Elisa Passino

Ben je op zoek naar een originele spatwand in je keuken? Een leuk vloertje in de toilet of een ander stylingproject waar je hulp kan gebruiken? Weet je niet welke kleuren bij de ruimte passen? Of welke motieven je best kiest om een bepaalde sfeer uit te stralen?

 Faça bonito helpt je heel graag met je project verder uit te werken. Wij hebben enkele stalen ter beschikking in de shop dus kom gerust langs voor vrijblijvende advies.

Faça Bonito: Een belevingswinkel in Portuguese vibes

Niets leuker dan een project voor jezelf! Hier mocht ik een winkelpand omtoveren tot een concept store. 

Huidige situatie: een voormalig schoonheidssalon met een vloer die dringend aan vervanging toe was, meer licht en ruimte creëren door een tussenmuur weg te halen en de muren in een licht kleurtje te zetten! 

Kernwoorden voor dit project: ZUIDERS – HELDER – WARM – ZOMERS

Ik koos bewust voor een lichte canvas door de muren een witte kleur te geven. Aangezien de producten die verkocht zullen worden heel kleurrijk zijn, zullen zij de aandacht trekken. Verder maakte ik gebruik van veel natuurlijke elementen, zoals hout voor de vloer en de meubels. Die verwijzen naar de zuiderse vibes.

De eyecatcher is de toog die bekleed werd met Portugese cementtegels én de Louis Poulsen lamp in het midden van de ruimte. Veel planten en enkele surf accenten maken het zomerse geheel compleet. 

Wil jij ook graag een frisse wind door je interieur laten waaien? Wil je de zuiderse sfeer van bovenstaande projecten ook zelf in huis halen? Neem dan snel contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn of een vrijblijvende offerte op maat.