’T Schoon salon: Re-styling van een schoonheidssalon

Huidige situatie: Donker, onpersoonlijk, weinig samenhang. 

Kernwoorden voor dit project: WARM – PASTEL – LIGHT – RETRO

Voor Tinne haar schoonheidssalon zijn er geen grote werken uitgevoerd maar is er eerder gekeken naar een re-styling die past bij haar persoonlijkheid en branding. 

Ik koos voor lichte pastelkleuren met oker als accentkleur, zachte materialen zoals hout & riet om meer ruimte en rust te creëren. Een mix van oude en nieuwe elementen in combinatie met veel planten.

De eyecatcher is de vintage toog die we behouden hebben maar in een ander daglicht gezet hebben. Tinne haar praktijk straalt nu meer persoonlijkheid uit. 

Faça Bonito: Een belevingswinkel in Portuguese vibes

Niets leuker dan een project voor jezelf! Hier mocht ik een winkelpand omtoveren tot een concept store. 

Huidige situatie: een voormalig schoonheidssalon met een vloer die dringend aan vervanging toe was, meer licht en ruimte creëren door een tussenmuur weg te halen en de muren in een licht kleurtje te zetten! 

Kernwoorden voor dit project: ZUIDERS – HELDER – WARM – ZOMERS

Ik koos bewust voor een lichte canvas door de muren een witte kleur te geven. Aangezien de producten die verkocht zullen worden heel kleurrijk zijn, zullen zij de aandacht trekken. Verder maakte ik gebruik van veel natuurlijke elementen, zoals hout voor de vloer en de meubels. Die verwijzen naar de zuiderse vibes.

De eyecatcher is de toog die bekleed werd met Portugese cementtegels én de Louis Poulsen lamp in het midden van de ruimte. Veel planten en enkele surf accenten maken het zomerse geheel compleet. 

Wil jij ook graag een frisse wind door je interieur laten waaien? Wil je de zuiderse sfeer van bovenstaande projecten ook zelf in huis halen? Neem dan snel contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn of een vrijblijvende offerte op maat.