PORTUGESE INSPIRATIE

Mijn liefde voor Portugal startte zo’n 6 jaar geleden. Ik was er nog nooit eerder geweest tot ik mijn huidige vriend ontmoette die Portugese roots heeft.

We spendeerden die zomer in Noord-Portugal in het stadje waar zijn familie afkomstig van is. Ik maakte voor het eerst kennis met de Portugese gastvrijheid en charme.

We bezochten tal van pittoreske dorpjes en kleurrijke stadjes. Ik beleefde mijn eerste Portugese festival, we bezochten wijngaarden met de nodige Vinho Verde, ik at sardientjes op de grill, ik werd verliefd op alle kleuren in de straten, de relaxte sfeer, de vriendelijke locals en de talrijke blauw betegelde huizen.

Sindsdien is een reisje naar Portugal een jaarlijkse gewoonte geworden. Afgelopen jaren kwam ik in contact met de verschillende producten en brands die ik nu met veel trots kan presenteren in ‘Your Feel Good Place’.

Workshops

Maar ‘Your Feel Good Place’ is meer dan een winkel, het is een beleving!

We proberen je er onder te dompelen in de Portugese lifestyle door je kennis te laten maken met de lekkerste wijn en hapjes.

Overdag organiseren we regelmatig workshops met partners die mee in het concept passen. Van Sup initiaties tot wijnproeverijen. Een Portugal-getaway en onze eigen creatieve workshops in zuiderse sferen.

Interieurs mooi maken

Faça Bonito is Portugees voor mooi maken.
En dat is wat ik naast de Feel Good Place ook doe: interieurs mooi maken.

Neem eens een kijkje bij de interieurprojecten en contacteer me gerust als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen!