PORTUGESE INSPIRATIE

Mijn liefde voor Portugal startte zo’n 6 jaar geleden. Ik was er nog nooit eerder geweest tot ik mijn huidige vriend ontmoette die Portugese roots heeft.

We spendeerden die zomer in Noord-Portugal in het stadje waar zijn familie afkomstig van is. Ik maakte voor het eerst kennis met de Portugese gastvrijheid en charme.

We bezochten tal van pittoreske dorpjes en kleurrijke stadjes. Ik beleefde mijn eerste Portugese festival, we bezochten wijngaarden met de nodige Vinho Verde, ik at sardientjes op de grill, ik werd verliefd op alle kleuren in de straten, de relaxte sfeer, de vriendelijke locals en de talrijke blauw betegelde huizen.

Sindsdien is een reisje naar Portugal een jaarlijkse gewoonte geworden. Afgelopen jaren kwam ik in contact met de verschillende producten en brands die ik nu met veel trots kan presenteren in ‘Your Feel Good Place’.

Workshops

Maar ‘Your Feel Good Place’ is meer dan een winkel, het is een beleving!

Hier dompelen we je onder in de Portugese lifestyle door je kennis te laten maken met de typische producten en workshops in thema.

Regelmatig organiseren we workshops die mee in het concept passen. Van Sup initiaties tot wijnproeverijen. Een Portugal-getaway en onze eigen creatieve workshops in zuiderse sferen.

Mooimaker

Faça Bonito is Portugees voor mooi maken.
Naast mijn liefde voor Portugal heb ik ook een passie voor beauty, van opleiding ben ik schoonheidsspecialiste en mensen in de watten leggen en “mooi maken” is altijd iets waar ik enorm veel voldoening uithaalde.

10 jaar had mijn eigen full-time schoonheidssalon maar vorig jaar besloot ik mijn Portugese droom achterna te gaan… Omdat ik het toch niet volledig achter mij kon laten en de passie te groot is, deel ik graag met jullie enkele treatments die ik het liefst doe! Uiteraard in een zuiders jasje en met handgemaakte natuurlijke Portugese beauty producten.